lørdag, september 16, 2006

Pimp my ride

Jatakkkkk, i dag har vi nemlig fått ny bil!! En azzzurblå Opel Zafira, som er klar til tjeneste for Gud. Foreløpig virker det som en god bil, og den er ganske fin å se på også.I løpet av neste uke skal vi få satt inn begge bilene våre, og få di pimpa med egen design, det blir spennende:)
Ellers har dagen i dag bestått av en finfin tur til Brevik for Jørund, Martin og meg. Vi skal dit på jobb i morgen, og i dag var vi nede med utstyret som skal brukes til konserten. På vei ned ble vi vinket inn av onkel politi, og Martin måtte bruke KRIK kondisen sin til å blåse i sugerøret til den hyggelige politimannen. Heldigvis hadde ikke Martin drukket så mye at det gav utslag...Konserten skal være på et konge leirsted på ei øy, og jeg gleder meg mye til å komme dit. De har blandt annet de beste eplene verden noen gang har sett der, men de henger høyt og er sykt vanskelig å få tak i, hilsen kosteskaft som enda sitter fast i treet.For å komme til dette leirstedet ble vi hentet i båt ved kaien i Brevik. Deilig å komme seg ut litt på sjøen, og kjenne vinden blåse i håret.Da vi kom inn med båten ble vi plukket opp av en traktor, som kjørte oss og utstyret opp til leirstedet. Var en konge svenske som kjørte traktoren, og han hadde gjort det før for å si det sånn. Vi lastet opp hengeren med utstyr og våre egne deilige kropper, og tok turen opp bakken til leirstedet.
Leirstedet var utrolig bra, med egen strand, brygge, fotballbane og beachvolleyballbane. Linselusene i teamet måtte selvfølgelig ha bilde av seg selv på dette flotte stedet, med stranden og sjøen i bakgrunnen.


Da vi kom "hjem" til skolen igjen ble det en beachkamp før kveldsmaten, og i kveld har vi lekt leker med elevene på skolen. Moro å finne på litt annet en bare å nerde i stua;)hehe... Vi gleder oss stort til i morgen, og i natt skal jeg sove i di seng, Knutis! Blir bedre det en madrassen i stua tipper jeg. God natt mine venner.

PS: Jeg har fått meg blogpatrol, og kan dermed følge statistikker over hvor mange som er på besøk på denne siden, og jeg merker med skrekk og gru at det bare går nedover. Dette er veldig skuffende, og jeg merker det på selvtillitten og selvfølelsen. Bare så du kan ha det i bakhodet neste gang du velger å hoppe over min side i internettsafarien...

7 kommentarer:

Line sa...

Jeg sjekker bloggen din stortsett hver dag, og kanskje flere ganger om dagen. kommer litt an på hva vi har å gjøre.
Håper det hjelper litt på selvtilliten.

ingunn sa...

Jeg er innom sånn i alle fall annenhver dag, tror jeg. Siden jeg begynte å jobbe har fritiden minsket litt, og det merkes på bloggekondisen. Men du er flink til å oppdatere!Alltid noe nytt å lese her!!!

Roar Eikli sa...

Ja, prøver jo på det, men er redd det skal bli litt overkill...;)

Jørund sa...

Du er ikke overkill i forhold til bitcha di (meg)

obs sa...

La meg være den første av brødrene dine til å gratulere med ny bil! Gratulerer!

Martin sa...

Beklager at jeg ikke har vært innom i helga, drev med å samle penger til et KRIK-prosjekt i Uganda. Men du, var det ikke litt fjortis med alle de k'ene og z'ene i den første setningen i innlegget? ;-)
Du er good, gleder meg til neste gang dere setter deres fot i hovedstaden!!
PIZ

Anonym sa...

Godagen Roar.. ;)
Så at du også hadde blogg, så da følte æ at det måtte komme noen ord her ja..
Joda, åssen går dagene som konfirmantunderviser (eller noe i den duren, haha) ?
Jepp, men blogges vel!
Ha en fin dag..
-God Bless-