søndag, september 10, 2006

Another day in paradise!

Da var Oslo historie for denne gang, og igjen er det Fredtun som gjelder! Lørdag hadde vi konsert og undervisning i Grefsen kirken, og det var god gang! Da vi kom opp til kjerka hadde koselige Kjellaug stelt i stand med suppe og rundstykker til gjengen, og det var fantastisk!Etter maten var det klart for undervisning, både av meg og Line og av Kirkens Nødhjelp. Det var to flotte timer, med mer og mer urolige konfisromper, men jevnt over to flotte timer. Etter undervisningen gikk vi ned i kjerka og overvar tidenes klang-konsert. En svær kirke, med plass til masse lyd i alle kriker og kroker gjør at ikke alle lyder høres så godt, og slik var det også denne kvelden. Men bandet og Maren gjorde en konge jobb, og vi var godt fornøyde da vi dro derfra:)
Kjempekoselig å se alle dere Oslo-mennesker i helga, og alle dere som jeg traff for første gang; Bra mennesker, vi sees igjen!

Nå er vi som sagt på Fredtun igjen, og her skal vi være i en uke, før vi neste helg drar til Porsgrunn en tur. Livet er spennende...:)

Jørund : takk for alt...for denne gang! :


4 kommentarer:

Jørund sa...

Vi kommer til å dele så mye magi dette året!

Anonym sa...

Hei Roar! Har kommer min lovte comment... Koselig å treffe deg igår, selv om det ikke ble så lenge. Lykke til på veien videre!

Solveig sa...

Det e veldig kjekt å ha dåkker tbage igjen. Og t deg, kjekt å hilse på deg ;)...

Knut Olav sa...

se det, man skal lete lenge etter søtere par. Misunner palsen som startet dagen med denne godteposen