lørdag, september 02, 2006

Bursdag og jobbing!

I går ankom vi Karmøy, og det bar rett til kirka for å rigge klart til i dag morges. Vi rigget opp, og sjekka lyd og koste oss i kirka. Da vi var ferdige skulle vi ned til Maren en tur for å høre på noen sanger som vi skulle bruke senere på konsertene, jeg tenkte at det var jo deilig å avslutte dagen med musikk og kos i stua til Flotve. Men da jeg kom inn i ganga stod Maren med videokamera, og Line stemte i bursdagssangen for meg. Tror du ikke hele gjengen hadde planlagt at de skulle feire bursdagen min på forskudd siden vi ikke skal være sammen på tirsdag? Det var helt rått , jeg har aldri blitt lurt slik i hele mitt snart 22 år lange liv:) det var grådig moro det!
I dag har vi hatt opplegg siden klokken halv ni til morran. Vi hadde først konfirmantundervisning for 120 konfiser i Åkra kirke, så hadde vi ledertrening og bandkurs, før vi avslutta med konsert. Var veldig god stemning, og vi er godt fornøyde med dagen. I kveld er det en litt større konsert i Åkrahallen, der det arrangeres en slags festival som idol-Maren skal synge på. Frem til 20.00 (nå er klokka 17.50) er det bare slækking på Ytrelandresidensen, har spist grandis og is, så nå er det hvilemodus på hele gjengen.
Espen Graff

Før vi dro fra Oslo tok Jørund meg med på
Bislett kebab, min jomfrutur til den berømte
restauranten.


Dette bildet fortjener en kommentar eller to!
På vei fra Oslo til Karmøy stopet jeg og Tormod
innom Skien for å hente den nye bilen vår. Den var
40 centi kortere enn vi trodde, så vi måtte stu utstyret
perfekt, og det klarte vi! Vi er stolte, og fortjener ros!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var artig å sette roadmanageren litt ut av modus. Arrangere noe som du ikke hadde kontroll på, det var kanon. Ellers er du jo en konge på kontroll, og det er deilig for oss andre i teamet.
Du e go'e, snakkas!

Jørund sa...

Herlig stuing asså. Nå er det tid for å næppe litt. Prekast

Martin sa...

Kan ikke fatte at du kan stu bil, har jo sett hvordan det ser ut i bilen din :-)
Forresten arrangerer vi gjerne et bursdagsselskap på etterskudd for deg her i Oslo, du får bare si hva slags ønsker du har, og når du kommer! Talast

Bjørn Stian sa...

Jeg har jo lenge visst at du kan stu bil, vi stappa jo mye inne grandpa-bilen... Stuing er jo en gutte-greie, er det noe vi kan så er det jo å stu bil! Har du noengang sett en kvinnelig stuer på en flyplass? Trokke det...

Gratulerer på forskudd, snakkes til uka!

Anonym sa...

Yeah... om det va feiring ja.... det va digg... å du fortjente det Roar...
å når det gjelle stuing så rule me..
Tormod

Martin sa...

Godt stua, Roar..

Og du så forresten VEL skeptisk ut til den kebaben...ikke helt lett å se hvem som skulle spise hvem..