fredag, september 08, 2006

Heilt perfekt!


Oh yeah!
Etter en koselig tur i Frogner parken og rundt omkring i Oslo's mørke gater i går kveld, tok jeg turen ned til Tullins cafe, hvor Martin og Jørund hadde satt seg sammen med en Staffelds gjeng. Vi koste oss i hverandres selskap, helt til kontoret kalte på meg og Jørund. Vi har nemlig sovet på det nye kontoret til Palsman. En relativt behagelig sovesofa med relativt dårlig plass til to gjorde sitt for nattesøvnen. Da klokken passerte 9.30 kom Pål på jobb og vekket oss.
Han skrudde sporenstreks på kaffetrakteren ,og meg og Jørund kunne bare hoppe ut av posen og innta en relativt rettferdig kopp med kaffe. Siden Mr.Pals ikke var helt ferdig med kontoret ble vi med og gav han en hånd. Vi skrudde, boret og fikset, og nå henger det to flotte spotvaiere på kontoret til sjefen. Etterpå dro vi opp i leiligheten til Martin for å dusje og slappe av litt. Det neste som stod på programmet var minigolf med gutta. Vi labba opp til Marienlyst sammen med Kjetil, Johan og Sigrun. Sigrun begynte bra som Caddie, men gav opp etter fire hull, så da var det oss gutta igjen. Jeg åpnet veldig bra, og det gav seg liksom aldri. Etter noen timer med minigolfing stod jeg igjen som vinner med 40 slag på 18 hull. Jeg er fornøyd med meg selv.Veldig fornøyd. Og bedre skulle det bli... Da sola begynte å gå ned, gikk vi hjem til Kjetil og spilte Fifa. Og i dag var det dagen min! Jeg grisebanka Jørund, og fant ut at 8.september er en av di gode dagene mine. Nå har akkurat Tormod kommet hjem fra tapasland i Østfold, og det er god stemning. Tiden får vise hva kvelden skal bringe...
Handy-Pål

ArbeidskaraJohan, Sigrun, Jørund, Martin og Gensi på minigolfbanen

4 kommentarer:

ingunn sa...

Du er en reser på å blogge for tiden altså. Tar skikkelig igjen for i sommer. Da var det ganske daut.
Kult banner. Bra jobba Roar!
Men, duuu, hva er det egentlig du/dere gjør i Roadservice? Hils til Pål. jeg intervjuet han en gang da jeg jobbet for Frikirken... (han husker kanskje ikke meg, men men).
Ha en god helg.

Roar Eikli sa...

Hehe, ja blir litt mer blogging nå, skjer litt mer liksom:) Det vi gjør er at vi reiser rundt til forskjellige menigheter og har undervisning for konfirmanter. Vi har med to "seminar", en er ledertrening og et bandkurs. På kvelden er det konsert med maren:)Jeg skal prøve å huske å hilse når jeg treffer han:)

Anonym sa...

Bra Roar!

*karianne* sa...

hehehehe vi er blitt ste 3-meninger :)