tirsdag, februar 21, 2006

Tilbake til verden


Da var helga på Agder- strand over, og for en tur vi hadde!! Noen ganger lever man som på en liten sky, hvor man kan prate om alt, og hvor mange gode venner er samlet på ett sted, og slik var denne helgen. 45 fantastiske mennesker som er samlet med samme intensjon, å komme nærmere Gud. Vi hadde noen veldig bra møter, og jeg kjenner jeg er stolt over vennene mine! Richard, Martin, Elin og Kristin som holder taler, som treffer mennesker i hjertet, og setter tankene i gang, det er ikke alle vennegjenger som har slike ressurser! Akkurat nå sitter jeg og ser på BigBrother, og da tenker jeg " Jeg er glad jeg er i den situasjonen jeg er". For en verden vi lever i! Holder verden på å gå fra vettet?! Er det bare sex, penger og utseendet det handler om? Neppe... Og da er det godt med slike møter, og slike turer, som kan hjelpe oss med å holde fokus der det skal være! Ære være Gud, og all ære til alle som var med på turen, og valgte å bruke en helg på å få inn oppskriften på det gode liv!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så enig med deg Roar. Gud har virkelig velsignet meg med gode venner. Ofte blir det bare en del av livet, men når jeg ser rundt meg så forstår jeg virkelig hvor heldig og velsignet jeg er. Denne turen gjorde meg virkelig godt.
Sier som i kirka og som deg: Ære være Gud!

Anonym sa...

Får man det bedre? Deilig med ei helg der man får tankene vekk fra det som ikke betyr noe, men som opptar oss så mye og over på det som virkelig betyr noe; Jesus og gode venner:)

http://www.fedrelandsvennen.no/kulturpuls/musikk/article342018.ece

Anonym sa...

http://www.fedrelandsvennen.no/ kulturpuls/musikk/article342018.ece

Anonym sa...

Takk for turen Roar! Det gav meg mye! Skal huske på det du sa.. Nå er det snart vinterferie folkens! :) Ihvertfall for meg..

Anonym sa...

Hei Roar!

Velkommen tilbake til verden - BigBrother og hele pakka. En helg slik dere har vært på er et glimt av hva vi har i vente...

Jeg er utrolig stolt av dere - hele gjengen: tar ansvar og arrangerer tur til Agderstrand - tar dere tid til å planlegge en lærerik og artig tur for "de yngre". ...det bringer virkelig tilbake gode minner fra når du var en av "de yngre".

Håper livet er bra ellers. Håper sommeren byr på noen gode møter.

Solveig

Roar Eikli sa...

Hei Solveig!
Denne er turen er jo en frukt av deres arbeid med oss vettu;)hehe...går det fint med deg?

Anonym sa...

Hei, og takk for sist (Meny på sørlandsenteret;)..) så morro å se du også er på nett..! Lenge leve Jack Johnsen

Anonym sa...

Jeg bare lurer på hvem som kom på ideen å ha middag under Varoddbroa??

Roar Eikli sa...

hehe, jeg husker ikke. Men det var i forbindelse med at stian hadde fått seg stormkjøkken:)

Kjetil sa...

Agdestrand ikkje Agderstrand. Eg e forvirra. Først er ein so sekker på at ein veit korleis ting e stava, men so kjem vegtilsynet med nye overaskelsar.
- Samstundes vil berre benytte anledninga til å seie at Noreg har bytta den ellers nøytrale "gå-øve-gata-mannen" på fortausskiltet til ein kjønnsløs figur utan hatt. Da e kjekt;) to to tog du an