søndag, februar 05, 2006

Åååå, det snør....


"Åå, så gøy, det snør!! Vil du være med ut å ake??" NEI, det er ikke gøy at det snør, NEI jeg vil ikke ut og ake!! Snø er noe dritt!! Alt, ALT, blir så utrolig mye mer upraktisk, man sklir og faller, og blir kald, og bilen er LITT vanskeligere å kjøre på snø enn det et akebrett er. Og når det gjelder bilen min er dekkene som fire smultringer som er dyppet mange ganger i fett, de er glatte!! Og atpåtil koster det meg 50 kroner hver gang bilen ikke kommer seg frem, for da må jeg på bensinstasjon og kjøpe klisterspray til dekkene. Snøen hører hjemme på fjellet, og ikke i byen. Nei, tusan heller, lenge leve sommeren!!

6 kommentarer:

Kristine sa...

Er så enig Roar, er så enig!!

Her er uansett kommentaren jeg lovte deg =) Hvordan går det?

Sjekk gjerne ut: baksolpudderet.blogspot.com

Klemmer fra Kristine <3

Bjørn Stian sa...

Jeg ser, med et smil om munnen, at snøen allerede begynner å smelte utenfor:) Gleder meg til sene sommerkvelder, en engangsgrill, gitar og null bekymringer....

lasse sa...

hehe er enig der.. men litt koselig er det vel¨å gå på skitur og grille pølser ?? eller å sitte inne under ullteppet med en kopp kakao og se på en skikkelig fet film på tv.. hehe.. men må si at jeg lengter til lange båtturer med bading og hele pakken.. snakkes ;)

Martin sa...

Lasse er en mann for min smak. Snø og vinter er stas! Ingenting er som en appelsin i fjellsiden, mens sola steiker i ansiktet og svetten pipler fram i panna.
Også er det noe med at man gleder seg ennå mer til sommeren etter en lang og kald vinter.....

Anonym sa...

Alt til hver sin tid.. Men, må innrømme at lange kvelder i skjærgården, svaberg som er varmet opp av solen, motorduren fra båten, latter, ingen bekymringer om skole eller annet, med drømmedama godt inne i armkroken virker ikke dumt! Jo, det er lov å drømme i disse tider..

Anonym sa...

Ka som skjer? Snø er jo det beste som finnes.. Takker Gud hver dag for snøen jeg..:D Hva hadde vel livet vert uten brett på beina??