lørdag, november 18, 2006

Hva skal jeg bruke alle pengene mine på??

"Hæ, hva er det for en overskrift?"
"Roar har da ingen penger..."
Stemmer det! Og i dag fikk jeg jaggu noe å bruke de penga jeg ikke har på.
Jeg og Line hadde dårlig tid. Vi skulle på en jobb i Fana. Vi hadde kjørt 15 minutter feil vei. Jeg snudde og la litt mer tyngde på gasspedalen. Litt for mye. Jeg må nå betale 6500 for å få 2 prikker på lappen. Da har jeg akkurat nok til å kjøpe masse julegaver. Eller ikke...

Ellers har vi hatt ett sprøtt første døgn i Bergen. Jentene holdt på å havne på rom med 3 festeklare pakistanske gutter på Kfum/k, vi endte i steden opp med 7 stykk på ett 6 mannsrom. Og Zafiraen vår hadde piggene ute, og det koster 750 kroner hvis du ikke har kjøpt piggdekkoblat i Bergen.

Hvis det fortsetter sånn, ser det ut til at vi trenger enda litt mer forbønn...

21 kommentarer:

*karianne* sa...

hehe skal ikke være lett. Dere får ringe på hos mamma og pappa og høre om ikke kan bo der. De tar godt i mot slekt vet du

Anonym sa...

Ja, ja min sønn; det er jo på tide å lære seg å ferdes i trafikken. Men som en gammel erfaren sjåfør skal jeg holde meg i det ydmyke hjørnet. Det har jo skjedd selv meg at jeg har mottatt brev fra det norske kongelige politi.
Men siden jeg vet at mangel på penger til julegaver fra din side vil ramme meg hardt, har min kone Møyfrid og jeg kommet på tanken at vi vil sponse deg i denne anledning. Så i løpet av tirsdag vil det renne inn på Roars konto, 9480.10.63874, kroner norske 2000,-. Skulle andre føle trang til å gi en skjerv til en oppmuntring, så sendes herved stafetten videre.

*karianne* sa...

for en snill pappa. er godt å se at vi har fått slike inn i slekten :)
*karianne* (roar sin ste3meninng)

Martin sa...

Kjære gode venn!
Jeg drømte i natt at jeg ble tatt, ikke bare i en, men i to fotobokser på en gang. Flaks for meg, uflaks for deg.
Og du vet hvor du skal snu deg hvis ikke pappa sender nok penger....

Roar Eikli sa...

Hakke jeg verdens beste Far?!?

Jørund sa...

Konge!

Anonym sa...

Sånn kan det gå... Du skulle nok bare holdt deg i Oslo! Du må ha takk for noen svært hyggelige dager!
Lykke til videre, og kjør forsiktig!

Solveig sa...

Du e heldige med familien og uheldige i trafikken. Men, ville på ingen måte bytta de to om... Tror heller ikkje du ville det :) Ha en flott dag Roar! DU e goe!

Stor god klem fra Solveig

Kjetil sa...

Dagens motto: Alt går med litt mer fart

Anonym sa...

Jaja Roar, eg betala gjerna heila botå for di, for eg har nok av pølser og brus opptjent i himmelen.... så gi meg den botå, så fikse me ein deal me gilde og cb!!!! klem fra jentå me bildillå

Anonym sa...

Hva er cb?
Jenta me bildillå e jille - og bryr sæ om folk!
Roar - du er heldige som har sånne venner! Jeg prøvde å få din far te å betale fartsbøtene mine - men han var knallhard - nektet!!
(Selv om jeg syntes han hadde litt skyld i bøtene.)

*karianne* sa...

møyfrid er det deg? du husker kanskje ikke navnet mitt men jeg er datter av din kjære kusine brita :) så jeg skal helt sikkert hilse fra henne

PrettyWomen sa...

Ajajaj, det er bare å sette seg ned og grine. Vi også er fattige... Du får lage klippekortjulegaver, sånn typisk ta oppvasken, støvsuge, gå tur med hunden, sitte barnevakt og klippe plenen.

Martinsen sa...

For et Sirkus!!! ;) Bra familie du har Roar!

Anonym sa...

Nemmen, så koselig Karianne.
Jeg stusset på dette her med "slekta" og "ste3menningen". Tenkte ikke at det var på MI side. Dette var jo kjempekoselig. Hva forbindelse har du med Roar? Fortell - fortell!
Hils masse til min kjære, kjære kusine, din moder Brita og fader Ketil.

*karianne* sa...

ja.. er jo kanskje ikke tykkeste slekta da,, men var ganske så morsomt når jeg så på siden til Roar og så bilde fra brylluppet. og så at det var deg. Da kom jeg jo på at mamma og pappa hadde vært på den festen. Nei vi var noen jenter fra bergen som reiste på Skjærgårds for noen år siden (Lena til Åse også) og da ble vi kjent med den god gutten der. Og så kjenner jeg godt de som reiste rundt for skjærgårds i fjor. Er rart hvor liten verden er. Her treffer man en person på skjærdgårds, og noen år etter så er han med i slekten. men hyggelig er det :)

Roar Eikli sa...

Ja, verden er liten:) Konge at bloggen min kan brukes til slektsforskning:)

Anonym sa...

Møyfrid, det er meg, Maren! Vet du hva, jeg synes Kåre skal betale alle fatsbøtene dine jeg, fordi at dere er gift! Pappa har så vidt jeg har forstått det betalt alle mamma sine, å det er ikke få skal jeg si deg! Så synes jeg at Kåre skal betale Roar sin også, siden han fåt være med i opplegget våres.. vi snakker jo om han hver eneste dag, han har en klar og tydelig profil i Roaservice;)

Roar Eikli sa...

Hehe, konge Maren! Det er jo sant det, blir jo på en måte billig reklame for min far....

Anonym sa...

Kåre Eikli og Jesus sitat: Det du vil at andre skal gjøre mot deg, skal du gjøre mot dem:)

Anonym sa...

Faren til Roar synes visst at den som får bot må betale selv!
Men han er ikke knallhard på bunnen - han spanderte nylig en tur til Spania på han og meg - og et måltid i ny og ne får jeg - og støvletter til jul (jeg skal visst glemme det).
Så du skjønner nok, Maren, at han kan ikke bare gi!! Men det var veldig godt å få støtte av deg!
.
Karianne - håper å se deg på Bryne eller Kr.sand en gang....