mandag, desember 31, 2007

All verdens band for kristenfolket...

Vel, nå er vi kommet frem til siste dag i året, og egentlig hadde jeg ikke tenkt å gjøre noe mer på denne siden før i 2008, men jeg ombestemte meg..
Jeg jobber jo som mange vet med kristen musikk. Kristen musikk er en vrien bransje skal jeg si dere. Norge har så få kanaler for kristen musikk at mange av de store artistene innen sjangeren aldri når inn til dette "Kristne" landet. Derfor har jeg bestemt meg for å bruke siste bloggpost i 2007 på å nevne ett knippe artister som absolutt bør sjekkes opp: 


leeland_desktop3_1024.jpg

Leeland: Overraskende få har hørt om dette utsøkte bandet. De har turnert denne høsten sammen med ett band som en håndfull flere har hørt om, Casting Crowns. Leeland er egentlig navnet på den 19-år gamle vokalisten, men bandet har altså fått samme navn. Du blir ikke skuffet om du bruker 80 kroner på deres album "Sounds of melodies" på iTunes. Ny plate kommer forresten i februar.



decemberadio.jpg

Decemberadio: Herlig rockeband fra USA. Ble årets nykommer på prisutdelingen for kristen musikk, GMA Awards i 2007. Har blitt spilt mye på radio i USA, men nordmenn har ikke hørt om dem før. Kommer på Skjærgårds M&M til sommeren, så det anbefales å kjøpe platen deres også før Juli!



sarah_kelly.jpg

Sarah Kelly:Nydelig jente, også hun fra USA. Er så ærlig på scenen at man er nødt til å tro på henne. Har en fantastisk stemme, og en unik evne til å formidle det hun har på hjertet. Sjekk henne opp på youtube.com , og kjøp platen henes for 80 kr på iTunes etterpå:) Kommer også på Skjærgårds til sommeren.



Flyleaf.jpg

Flyleaf: Jeg har nettopp oppdaget dette bandet selv, og ble helt revet med. Er ganske rocka og for noen litt sært, men fyttikatta for et band! Reiser på turnè sammen med Korn til våren. Bør absolutt sjekkes ut!



For ikke å lage en overkill post stopper jeg der, men de av dere som leser dette burde så absolutt sjekke ut disse fire artistene! Håper det faller i smak:)

Godt nyttår!

6 kommentarer:

Anonym sa...

I`m chekin it out! Takk for praten forresten, Roar!

Anonym sa...

Hællæ og godt nyttår!
Er noe av dette for oss som har passert 14 år et par tre ganger? Godt å se at du har funnet oss bloggspottere verdig en oppdatering, det skal du ha for! Flink er du! Har sett på "the ofice" i jula og en blir nesten pinlig berørt, men morsomt er det! Lykke til med musikkprosjektene!

Anonym sa...

Herly Roar...

Kult at unge Leeland har vært rundt med Casting Crowns.. må få hørt på de! :-)

Godt nyttår, snakkes mister

Anonym sa...

Hei Roar!
Når kommer neste oppdatering. Skriver at du egentlig hadde tenkt å vente med å oppdatere til 2008, men ombestemte deg. Håper ikke du venter helt til 2009 for neste oppdatering...

Bjørn Stian sa...

Hørte noe om noe konserter til sommeren. Hva var nå det igjen?

Anonym sa...

Enig med Svein der! Kommer det en update??