tirsdag, juni 26, 2007

Huffamæ!

Nå var det drøyt lenge siden forrige post! Dette skyldes mye å gjøre, facebook og latskap.
Grunnen til at det kommer en ny post nå er far til Bjørn Stian, Oddbjørn, Storebjørn, Papa coach.
I går var vi i danmark og spilte golf, og da uttrykte han sin skuffelse over min latskap, og da tenkte jeg at jeg fikk skrive inn et innlegg her.

Jeg har skadet meg!
Jeg bommet på et utslag i går, ble sint, og kastet kølla mi hardt inn i et tre. Treet fanget kølla, og jeg måtte være spiderman, og smyge den slanke og smidigekroppen min opp i treet.
Jeg tok fart, og BANG!
En lang kvist/torne boret seg gjennom skoen min og inn i foten. da jeg skulle ta den ut, knakk den..
Jeg har vært på legevakta i natt, og legen (ei kvinnelig østeuropeisk gebrokkent svensktalende lege) klødde meg litt på såret, og sendte meg til røntgen. Problemet er at man ikke tar røntgen midt på natten. Så i dag tok jeg med meg foten min, og den lille biten kvist som sitter gjemt inni ankelen til Hæstad, min fastlege. Han bedøvde og gravde og fikk ut litt fliser, men måtte til slutt gi meg antibiotika, og beskjed om å vente på at det ble betent slik at kvisten kunne komme ut av seg selv...

Og mine damer og herrer, det passer perfekt siden jeg skal to uker på Risøya og Skjærgårds, og foten min vil komme til å bruke en uke på å gå normalt igjen...

Min dumhet er farlig for meg selv...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Roar!!
Kult å lese litt på bloggen din igjen! Det er ei stund siden sist. Jeg har stadig vært inne og sjekka om det var har vært no liv her.

Men kjipt med beinet! Man er liksom litt avhengig av et bein..., det kan jeg fortelle deg om! Håper det leges raskt og greit!

Lykke til med alle planer du har framover!

klem, kari

ingunn sa...

Ja Roar, godt å se du er innom her igjen. Jeg er ikke så veldig facebook kyndig ennå, og synes blogger er mye gøyere.
God bedring med foten da! Hørtes ikke noe godt ut...
Hva er planen for høsten for deg?

Anonym sa...

Hællæ. Sånnja det var gtten sin det som oppdaterer bloggen sin - tenker jeg! Det var jo litt humor dette med kølla i treet helt til båten hjem og du hadde SKIKKELIG vondt. Da lo ingen mer! Håper det er en kvikktorn som bare spretter ut av seg selv snart. God bedring!

Anonym sa...

God bedring Roar! Endelig kom det en oppdatering også, men det var jo litt kjipt at det ikke var om hole in one`s.. Kanskje vi ses på skjærgårds på fredagen eller lørdagen..!

Martin sa...

ENDELIG!!
Husk at du må ta ut bjelken i din egen fot før du kan ta ut flisen i din brors. Jeg bare sier det, hvis noen skulle trenge hjelp til en flis nå i "sommervarmen"

Anonym sa...

tenk å være inne på min blog uten å legge igjen melding.. jaja.. også må man jo nå nevne at flisa kom ut igjen den. 1,5cm. var det ikke d vi kom frem t? tøft! :)