torsdag, oktober 12, 2006

Feriemodus

Jeg har ferie. Hvertfall litt.
England tapper krefter, og Norge bruker litt tid på å fylle di opp igjen.

Jeg kommer ikke til å skrive om noe spesielt denne posten.
Men jeg synes det er rart at det bare er Kristine, Stian og jeg som vil på u2 konserten. Kaffen vår er bedre enn den på YX`en hvertfall.
Jeg reiser til Oslo i morgen. Skal inn og gratulere Anne med dagen. Det blir koselig. Og så har jeg kjøpt meg Converse-sko. Hvem hadde trodd det?

7 kommentarer:

Line sa...

Nei hvem hadde trodd at lydmannen skulle kjøpe converse sko?! Men de er utrolig kule, kler deg!
Nå skal vi kose oss i Oslo denne helga!

PrettyWomen sa...

Converse sko blir man plattfot av!

ingunn sa...

Jeg hadde faktisk trodd det om deg, Roar. Jeg tenkte liksom at du var typen til det. Merkelig at du ikke har innsett det selv før nå.
hm.

marit sa...

Roar! Det var hyggelig det! at du iallefall tok deg en tur innom bloggen min! for, jeg hørte ikke akkurat så mye fra deg da jeg var i kristiansand...;) gøy å lese om livet ditt; grattis med nye sko!

PrettyWomen sa...

Vi kommer på konserten i Skien på søndag. Skal dere tilbake til Fredtun etterpå? Så langt mangler vi plass til en hjem, det går ikke flere busser... Ser dere en løsning på problemet??
Håper dere har hatt en fin ferie!

PrettyWomen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Tips fra Maria plattfot: Kjøp en halv innleggsåle til å ha under hælen (i smug). Det sparer både føtter og knær og rygg for vonde tider. Jeg har par nr 3 nå, og såle funker som bare det.. Dessuten syns det ikke, så ingen trenger å vite at du jukser litt. Utenom hvis du er så dum som meg å publisere det på verdensveven da ;)

Nyt skoa!! :)