tirsdag, august 08, 2006

Sommerslutt

Da var jeg tilbake med ett nytt innlegg etter nesten 3 måneder:) beklager til alle dere som har vært innom og sjekket regelmessig...
I sommer har jeg opplevd veldig mye forskjellig!
Først var jeg med som leder på Sommertreff i Grimstad. En fantastisk uke med 200 deltakere fra hele landet. Uka etter var jeg på Skjærgårds Music and Mission. Dette var på en måte kick-off uka til Roadservice som jeg skal reise med til neste år. På skjærgårds bodde vi i artisthuset på øya, sammen med Teil og P.I.T.-crew som var årets skjærgårdsband. Det var ei utrolig bra uke, med masse nye mennesker og mye bra opplevelser.
Etter skjærgårds reiste vi i Roadservice til Kenya for å se på en del av prosjektene som Kirkens Nødhjelp er med å støtter. Kenyaturen var en vanvittig oppvekker for de fleste av oss. Masse inntrykk å fordøye. Vi besøkte to forskjellige slummer, vi var på besøk på ett barnehjem for unger og ungdom som hadde opplevd ting som vi her hjemme aldri kan forestille oss. Det er uendelig mange ting å fortelle om Kenyaturen, så hvis noen er intressert i å høre mer, så går det an å spør, så skal jeg heller vise litt bilder og fortelle mer:)

Ellers har jeg begynt å jobbe på Meny igjen, enn så lenge. Har ei uke igjen der nå før jeg har en ny uke med ferie. Og så er det skolestart...

Nå er jeg ihvertfall i gang igjen på bloggen, så jeg håper ikke alt for mange har gitt opp bloggen min!

6 kommentarer:

Anonym sa...

strålende!

var stykt redd for at bloggen din holt på å dø ut (Håvard syndromet?)!

du får ha lykke til ute på veien det kommende året! det tenker jeg blir kjempe!

Anonym sa...

Kult at du er back in business! Er stadig innom...
klem, kari

Jørund sa...

Se der hadde han også blogg ja! Herlig!

Anonym sa...

Har vi ikke alle vært slappe i sommer? Kjekt å se bloggen din er i livet..

ingunn sa...

Gøy å se at du er oppegående igjen, mange blogger som har sett litt halvdøde ut i sommer. Lykke til med året i Roadservice!

Bjørn Stian sa...

Velkommen tilbake, broder!