onsdag, august 23, 2006

Ready, set......

Da har jeg begynt på skole igjen, og det er utrolig spennende! Sommerferien min fikk en fin avslutning med en tur til Nederland, Eindhoven på skjærgårds music and mission festival sin regning. Jeg ble invitert med på turen av kjernen, og det var en veldig stor opplevelse for meg. Grunnen til at vi dro ned var for å overvære Flevo festivalen, som har vært en av Europas største kristne musikkfestivaler. Selv om festivalen i seg selv var litt skuffende, ble det en veldig fin tur, hvor planleggingen av Skjærgårds 2007 var sentral.
Men som sagt så er jeg nå tilbake på skolebenken på Mediehøgskolen Gimlekollen, og det er godt å være i gang. Det er ei utrolig intens uke vi er inni siden vi skal gå igjennom det meste av undervisningsmatriale for det kommende året. Til fredag skal vi også i gang med Roadservice, og første stoppested blir Tinn i Telemark...heldiggrisene.... Vi er veldig spente på hvordan dette blir, men vi gleder oss veldig, hele gjengen. MEN, vi trenger nok mer enn oss selv for at dette skal bli ett bra år, så derfor setter jeg veldig pris på forbønn! Jeg skal prøve å oppdatere bloggen underveis, slik at de som vil kan følge med på hva som skjer i Roadmanager Roar´s liv:)

5 kommentarer:

Jørund sa...

Jeg er på plass i Stavern og venter på de andre. Dette blir bra! Holder på å ordne fellesblogg/hjemmeside til oss også så vi skal nok få opplyst folket!

Roar Eikli sa...

Du er pina meg rask Jørund!Gleder meg til å treffe dere!konge hvis vi får opp en hjemmeside også:)

Anonym sa...

Roar, u can count on me.
Du er stadig i mine bønner.

Anonym sa...

Gleder meg til å følge deg på ferden. Masse lykke til kromgutten!

Martinsen sa...

Digg å vara på tur me deg!!