fredag, april 14, 2006

Anti reklame


Jeg eier ett kamera, et flott fotokamera som jeg kjøpte for 5000 kroner. Det er to år siden jeg kjøpte dette kameraet, og det tar veldig fine bilder! Problemet med dette kameraet er at det ikke virker lenger. Den 16.februar stakk jeg ut til Elkjøp, hvor jeg hadde kjøpt kameraet, og leverte det til reperasjon. "Butikken vil ta imot produktet og sørge for at feilen blir utbedret så raskt som mulig." står det på internettsidene til Elkjøp. Jeg ble fortalt at det skulle gå 2 uker, og så skulle kameraet være på plass igjen, og jeg skulle bli varslet med sms. To uker gikk, og ble etterfulgt av to nye uker.Jeg hadde ikke fått en eneste sms, så jeg gikk på ny ut til Elkjøp og spurte hvor kameraet mitt var. "Nå har vi akkurat fått vite at det er levert til fabrikken, og de skal prøve å fikse det, eller du vil få et nytt kamera." ble jeg fortalt. Javel. En måned tok det før kameraet mitt kom frem til de som skulle fikse det, men det var vel greit nok det tenkte jeg... Mannen bak disken sa at det ville ta to uker til før jeg fikk det tilbake, og at de skulle sende meg en sms når det var klart. To uker gikk, og ble etterfulgt av to nye uker. Mens jeg var på jobb en dag kom meldingen: "Ditt produkt er ferdig reparert på garanti. Mvh Elkjøp Kristiansand." Sweet, tenkte jeg, og stakk nedom Elkjøp etter jobb. Mannen bak disken fant frem kameraet, og sa til meg at han skulle sjekke om det virka bare for moro. Han satte i batteriene mine, og det var ikke liv i kameraet, han fant frem nye batterier og fikk det til å virke. Ifra en liten eske fisket han fram ett minnekort, og puttet det inn. "Card is Locked" stod det i displayet.
"Javel"
sa jeg
"det var jo derfor jeg leverte det inn...",
Han ble litt stressa, og gikk for å prøve noen andre kort. Da fem kort var blitt prøvd ut, og alle fikk feilmeldingen, ga han opp. Han kom tilbake til meg og sa :
" Hm, det virker ikke, kan se ut som om de ikke har gjort noenting med det".
Jeg kjente det boblet i meg, og det var ikke fordi jeg var blitt forelsket, men rett og slett fordi jeg ble sint!
"Okey, hva har du tenkt å gjøre med det da?"
spurte jeg mannen.
"Nei, jeg må vel sende det inn igjen da"
sa han
" Og når hører jeg fra deg igjen da?"
spurte jeg
" Eh...nei.... det må vel bli om to uker det da..."
klarte han å svare
" Og da sender du vel sikkert ei melding også da?"
spurte jeg
"Eh... ja, jeg skal sende deg ei melding"

Jeg gikk ut av døra, og nå venter jeg i spenning på melding fra denne mannen, ikke fordi jeg er forelska, nei, men fordi det nå er to måneder siden jeg leverte inn kameraet, og jeg begynner å bli litt sint....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig kjipt det der! Og utrolig dårlig!!! Det er nesten så en kan lure på hva de har gjort med kameraet siden du leverte det inn. Ligget på en benk kanskje...
Men takk for oppdatering på bloggen din ;-).

kari

patrick sa...

den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, som de sier... jeg føler sterkt med deg her, men hva kan man si?? ting tar tid... hold ut!!!!

Anonym sa...

Elkjøp er litt mystisk på det området. jeg måtte vente fem måneder på en mobil en gang, og da gav de meg bare ny i stedet for å prøve å fikse den. Og det tok altså fem måneder å finne ut. Så du får vente tre måneder til Roar.

Jeg har tre teorier:
1) Elkjøp bare skryter på seg at de har et verksted.
2) Verkstedet ligger i Katmandu, og de bringer sakene med ponni frem og tilbake.
3) Mannen på Elkjøp er forelsket i Roar og vil at han skal stikke innom så ofte som mulig.

Hva tror du?

Roar Eikli sa...

Det er en god teori den siste der, men jeg så at mannen hadde ring på fingeren, og dermed faller den teorien vekk, teori en og to er nok mer aktuelle tror jeg. Uansett vil jeg oppfordre alle til å IKKE handle på Elkjøp!