mandag, mars 13, 2006

So long, Milano...

Milano har vært fantastisk de siste dagene! Jeg har vært der, Tobben har vært der og Stian har vært der, og vi kan alle skriver under på at Milano har vært fantastisk! Det skal godt gjøres å skrive kort om oppholdet vårt i Pizza-land, så jeg prøver meg på et kort sammendrag:

Vi var i Italia fra onsdag til søndag. På onsdag kom vi til Milano, og hadde verken kart eller sted å bo. Vi trasket rundt i det vi trodde kunne være sentrum (ehh..det var det ikke) og lette etter ett billig sted å bo. Vi fant til slutt ett relativt koselig sted, til en relativt dyr penge. Kvelden brukte vi på pizzeria og foran Tv`en da AC Milan spilte CL kamp.
Dagen etter labba vi ned til Bank populare di Milano og kjøpte billetter til Inter sin hjemmekamp mot Sampdoria som skulle spilles på lørdagen. Vi kikket oss rundt i byen og bytta hotell til ett som kostet myyye mindre enn det vi hadde vært på første natta. På kvelden spilte Jack Johnson konsert på Alcatraz i Milano. Det var en stor opplevelse! 2500 mennesker var samlet, og stemningen var helt sinnsyk! Og apropos konsert: Vi hadde 2 billetter for mye til konserten som vi prøvde å få delt ut til 15 forskjellige kjærestepar, men ingen ville ha de!! Kan dere skjønne hva de tenkte med!
På fredagen hadde vi i utgangspunktet ingen planer, men mens vi satt på cafe med frokosten vår, fant vi ut at vi skulle ta turen til nabobyen Monza. Monza er kjent for sin formel 1 bane, og det var denne som var målet for dagen. Vi tok bussen etter frokost, og ble satt av i hjertet (?..eller ikke) av Monza. Vi hadde ikke kart denne gangen heller, så vi ante ikke hvor vi skulle begynne å gå. Mens vi var ute og gikk, traff vi på to arbeidskarer. Vi spurte de om veien og i mangel av engelsk-kunnskaper tegnet de ett kart til oss og sa at det var 15 minutter å gå. Da vi hadde gått i 15 minutter fant vi ut at dette ikke stemte helt overens med virkeligheten. Vi spurte en ny om veien, og fikk vite at vi var minst en times gåtur unna! For å gjøre en lang historie kort, fant vi etter ett par timer en hyggelig dame som kjørte oss til Monza-banen. Det ble en rå opplevelse! det var ikke noe løp der, men mange rike onkler som prøvekjørte drømmebilene sine!
Lørdagen var kampdag, og vi begynte dagen med å være vitner til en heftig demonstrasjon, hvor det blandt annet ble sprengt ei bombe i et hus i byen. Flere hundre politifolk var oppstilt i skuddsikre vester og pansrede biler. Action live! Det gikk heldigvis bra, og vi kunne med fred i hjertet ta metro til San Siro på kvelden. Vi fikk for første gang i våre liv overvært en Serie-A kamp, og det var driiitgøy! I tillegg vant Inter 1-0, og vi fikk være med å rope og hoie på Adriano:)
Dette var ett kort sammendrag, men så lenge jeg lever kan du komme til meg hvis du vil høre mer, så skal jeg fortelle av hjertet om denne flotte "spare"-turen (se konkurranse) til motemetropolen!

Hvis du vil se flere bilder fra turen kan du trykke på linken til høyre:)

2 kommentarer:

Kjetil sa...

OiOiOi det så vanvittig knall ud.Er så evig med på neste konsert!
Kule bilder. trodde tipset mitt for konkurasne var bankers, men tok kraftig feil. fillen.Ikke glem å Gå m Gud - lykke til med konfirmant festival!

Anonym sa...

Høres bra ut Roar!! Godt å høre at det blei en knall tur, selvom dere svei av en heil hau av penger.. Nå er det styretur til helga!!