tirsdag, april 27, 2010

1 år og 6 dager

Jadda, Jadda...
Bloggen har nok en gang blitt nedprioritert, og jeg skammer meg ikke.
Så...Hva har skjedd siden sist?

Vel jeg har holdt meg singel, jeg bor fremdeles i Oslo, jeg jobber fremdeles med det samme og detaljene i livet mitt kan følges på facebook. Er det rart denne er nedprioritert?

Men for å si noe med mening kan jeg informere om at jeg fremdeles vanker på russetreff.
I helgen hadde vi nok en gang Russetreffet for Kristenruss i Kragerø. Fra å være en svak rød pil i nedadgående retning ble årets treff en solid svart pil som peker i riktig retning. Fra å være 490 russ i fjor samlet vi i år 630 mann i et lokale som er en fjerdedel mindre enn fjoråret.

Det var trangt og en insane god stemning gjennom hele helga!
Siden forrige år har jeg blitt festivalsjef for dette treffet, og som den gode lederen jeg er legger ved et bilde av en av de gode avgjørelsene fra årets festival:Joda, det var et fotokamera og noen mobiltelefoner som strøk med, men hei, vi er jo på russetreff!

Det var alt for denne gang, vi snakkes igjen om et års tid....

5 kommentarer:

kari sa...

Se der ja... Roar er tilbake! Kult å lese litt på sida di igjen! Jeg er faktisk blitt tante til ei (ho er altså ikke nyfødt, men Vidar er onkel til ho) som var på russetreff i helga og jeg skjønte det var heilt fantastisk!!!!! Ikke at jeg hadde venta noe annet når du er festilvalsjef, men... Veldig gøy å høre!! Gratulerer med vel gjennomført! =)

Roar Eikli sa...

Det er jammen ikke verst at du har lagt inn kommentar her allerde Kari!!Jeg innbiller meg at du er en av mine faste lesere som har holdt ut i 1 år og 6 dager:) Så godt å høre at dun hadde det bra! Vi er utrolig godt fornøyde vi også:)

kari sa...

Trofast leser, ja! Hjemme med barn, vettu! ;-)

Oddbjørn sa...

Herlig! Ser at jeg er litt tregere i avtrekkeren enn Kari, men LIKE glad for oppdatering!!! Stå på og lykke til med rundreisa med å finne unge talenter! Legg de inn i managementet ditt etterpå! Gratis ide fra PapaCoach

Anonym sa...

oppdatering på g, eller?:)