onsdag, desember 10, 2008

Dilemma!

Jeg var på juleforestilling i Filadelfia her om dagen. Flotte greier. Det var klokken 13 på dagen, og salen var fylt til randen av eldrehjem, barnehager og barneskole klasser....og meg.... 
Jeg satt forrerst på galleriet, og bak meg satt en gjeng (3) gutter på rundt 8-9 år tenker jeg.
Da jeg hadde satt meg ned hørte jeg et stort sukk fra gutten bak meg. "ÅH, nå ser jeg hvertfall ingenting!" sa gutten. Jeg snudde meg rundt. "Sitter jeg i veien for deg?"."Ja!" Og dette ble innledningen til en god samtale om Stavanger, Bergen og til slutt Kristiansand. Faktisk eide bestefaren til han ene gutten Ringøen en gang i tiden. Tror det ble viktig for han å få fram da vi verken snakket om pølser eller bestefedre.

Dilemmaet kom først frem da jeg hadde snudd meg tilbake.
"Eeeh, ville du helst spist tigerbæsj eller vært innestengt i et bur med 1 milliard jenter som var forelska i deg?" sa han ene gutten til de to andre. 

De trengte en del betenkningstid alle tre tror jeg, og dilemmaet ble litt vannet ut etterhvert da de fant ut at alle jentene var "driiitstygge" og buret ble begrenset til en størrelse på ca Filadelfia. 

Jeg kaster dilemmaet videre til dere jeg! Men vi trenger ikke ta høyde for fine/stygge jenter, mengde tigerbæsj eller størrelse på buret, så:

VILLE DU SPIST TIGERBÆSJ, ELLER VILLE DU VÆRT INNESTENGT I ET BUR MED 1 MILLIARD JENTER SOM ER FORELSKET I DEG?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med en tidsbegrensing? Hadde jeg kunnet forlate buret når jeg hadde funnet ei jeg var fornøyd med, så sier jeg ja takk til jentene....
er det over lengre tid så er det litt interesant hva slags fasiliteter det finnes i dette buret

AM sa...

Tigerbæsj er visst full av fiber og proteiner.

Martin sa...

Er tigerbæsj stripete? Det har avgjørende betydning for meg!

Eirik sa...

Jeg vil tippe en tigerbæsj er ganske stor i og med at de spiser opp mot 30 kilo kjøtt om ganga eller noe sånt. Men hvis jeg får en uke på å spise den, så velger jeg bæsjen. Eller, jeg velger den bæsjen uansett.

Jan Erik sa...

Tror jeg hadde valgt tigerbæsj altså.. Så mange jenter kan bare by på problemer :)

Anonym sa...

Det hadde jo blitt tidenes chick fight, men det er jo begrenset hvor lenge det er artig også. Er det noen tidsbegrensningen på den tigerbæsjen eller kan man ta en bit hver dag - litt sånn julekalenderaktig?

Bjørn Stian sa...

Jeg har aldri smakt tigerbæsj, og jeg har heller ikke vært innestengt i et bur med 1 milliard jenter som var forelska i meg. Altså ville begge deler vært en ny opplevelse og en ny erfaring, så for meg spiller det ingen rolle hva som hadde skjedd.

Men skulle jeg velge, må det bli tigerbæsj. Vel er Filadelfia stort, men det ville uansett bli ubehagelig trangt med 1.000.000.001 mennesker der inne...

Anonym sa...

Hadde definitivt ikke latt med sperre inne i bur med 1 mill jenter som var forelska i meg, men å spise avføring...den er drøy...
Satser på at ingen av delene blir aktuelt.

Silje sa...

Å på en eller anna syk måte fant Silje ut t du hadde blogg!

Jeg hadde lett valgt tigerbæsjen, hadde passa fint inn i samlinga med bille og meitemark :)

Håper alt utenom går godt!

Anonym sa...

Lett, Tiger bæsj! Come get me TIGER...

Anonym sa...

på tide med en ny post eller...

apples sa...

Siden jeg er jente og aldri har opplevd at en jente har vært forelsket i meg så ville jeg valgt det. Tigerbæsj får jeg nok sjansen til å spise en annen gang :)