tirsdag, mars 06, 2007

Blogge-tikken

Regler:

Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

6 ting om meg selv:

1. Da jeg gikk i barnehagen giftet jeg meg i buskene utenfor kirkegården
2. Jeg har enda ikke tatt ut skillsmisse....
3. På barneskolen gikk jeg på turn
4. Anita var navnet på ei dokke jeg hadde da jeg var liten, fant hu på loftet her om dagen, og da var alt håret borte...
5. Jeg er forelsket i Nathalie Kelley
6. Jeg og Stian badet nakne i prestebekken ved siden av E18 på Bjørndalssletta


Jeg sender denne pinnen videre til: Martin,Martin, Stian, Hekkanjentene,Gunnlaug og HildeogIngvill


Gudd Løkk!

13 kommentarer:

obs sa...

Må si jeg syns det er veeeeldig spesielt at du hadde ei dokke...

Bjørn Stian sa...

Jeg har an...

Hilde sa...

Jeg har den au...

Anonym sa...

hei!
du må forandre linken til lbk!
det er www.lundbibelklasse.blogspot.com
sååå snill du er ....og grei!
hilsen en saftig RIBbE i sin beste alder.

Anonym sa...

Hei.. giftet ikke du deg med Silje (dengang Aavitsland) også? Synes jeg husker brudeferden i skolegården i tredjeklasse... Har du husket å ta ut skilsmisse med henne da? ;)

Roar Eikli sa...

Jeg kan ikke huske om jeg giftet meg med silje....Jeg har vel uansett ikke tatt ut son skillsmisse, så sånn sett så har hun nå to ektemenn... Men jeg er ikke så gira på Vadsø, så Martin kan få henne...Jeg sier bare fra i Oddernes at de kan stryke det ekteskapet vårt, for de har det vel sikkert i ett arkiv eller no... Men takk for opplysningen Kristiin, jeg holdt på å gå på en smell der...;)

Martin sa...

Tar dette som en utfordring Roar. Men jeg går ikke med på at jeg kan få henne, her blir det duell. Så får vi se hvem hun velger...

Bjørn Stian sa...

Jeg har tatt en kikk i arkivet i Oddernes, og det står ingenting der om at Silje og Roar er gift. Case closed.

Gunnlaug;) sa...

Jeg harn...men jeg må vente noen dager...er midt i ett opptak til politihøyskolen nå!!! Klarte de fysiske testene i dag og er meget lykkelig fornøyd med det! Når intervjuet er over i morgen skal jeg skrive så busta fyker;)

Roar Eikli sa...

Martin, det blir altfor kjedelig for deg å flytte alene til Vadsø...du kan få henne! ikke krangl(!), bare si takk:)Stian, det er jo merkelig hvis ikke oddernes har fått det med seg, så aktive som vi er i menigheten..let en gang til, og hvis du finner de kan du bare rive papirene...Jeg finner nok ei anna ei senere..

ingunn sa...

jeg skulle til aa gi deg 'an... men saa hadde du hatt 'an... hmmm.. hva gjoer man da...?

Jørund sa...

Latterlig ut med bloggetikken da!!!

Anonym sa...

Nå begynner det å bli sløvt med bloggingen, Roar. Glem bloggetikken og kom i gang med info om livet ditt. Er spent på å høre nytt når jeg kommer til Kr.sand til helga. Håper påskehøytiden blir god; at det blir godt å være sammen og at vi kan få dvele litt med det som skjedde den gangen for lenge siden.
c u